Куди котиться ТСН?

Не одноразово чула від знайомих, та і сама бачила на власні очі, що багатьма улюблений канал «1+1» втрачає своє місце серед поважних мас-медіа країни. У першу чергу мовиться про новини «ТСН». Суцільна чорна хроніка, а наприкінці випуску «У зоопарку N народилося мавпеня/слоненя/лама і т.д». Та хочу звернути вашу увагу на якість сайту новинної програми. Людині, яка шукає вичерпної інформації про стан справ у країні, шукати тут нічого. Сенсаційні новини, фото оголених тітоньок і дядечок та «напищені» зірки. А ще купа ДТП, новини про секс та розміри чоловічих статевих органів і безліч новин із американської «жовтої» преси.
Кажуть, що ЗМІ опускаються до інтелектуального рівня своїх читачів. Невже 700 тисяч українців (приблизна кількість переглядів сайту за день) геть таки тупі, що можуть читати лише пусту інформацію від колись потужної служби новин?
На противагу ТСН хочу згадати «Українську правду» та «Газету по-українськи». Ці два Інтернет-видання дійсно варті уваги. Хоча це тільки моя особиста думка.

2 коментарі

Олексій Пономаренко
Преображенский: Если вы заботитесь о своем пищеварении, мой добрый совет — не говорите за обедом о большевизме и о медицине. И — боже вас сохрани — не читайте до обеда советских газет.
Борменталь: Гм… Да ведь других нет.
Преображенский: Вот никаких и не читайте. Вы знаете, я произвел 30 наблюдений у себя в клинике. И что же вы думаете? Пациенты, не читающие газет, чувствуют себя превосходно. Те же, которых я специально заставлял читать «Правду», — теряли в весе. Мало этого. Пониженные коленные рефлексы, скверный аппетит, угнетенное состояние духа.

Ця відома цитата із класика зараз дуже підходить також. Я вже рік не дивлюсь телевізор і став почиватись краще)
Наталия Павлючок
Погоджуюся із Вами, сама не часто дивлюся ТБ. Але отримувати звідкись інформацію треба) От і залишається надія на Інтернет. Та і тут уже засилля реклами (особливо «ТСН», «УНІАН» і «Сегодня»). Розумію, людям треба заробляти, але ми, звичайні читачі, через це якось відходимо на другий план. Веб-ресурси вже більше працюють на рекламодавців, а не нас споживачів інформації, хоча, думаю, мало б бути навпаки…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте